Zijn er vereisten om binnen te mogen in een speelhal?

U bent welkom vanaf 21 jaar. Vooraleer u de toegang krijgt tot de speelhal dient u zich kenbaar te maken met een geldig identiteitsbewijs. Vervolgens wordt er een foto genomen ter registratie en dient u uw identiteit te bevestigen via uw handtekening. U ontvangt dan een spelersbadge die u toegang verleent tot de speelhal. Bij een volgend bezoek volstaat het om uw identiteitskaart te tonen.

Hoe zit het met mijn privacy?

Napoleon Games draagt uw privacy hoog in het vaandel en zorgt ervoor dat u in een veilige omgeving kunt spelen. Consulteer onze privacy policy voor alle informatie.

Hoe kan ik betalen om te spelen?

U kan zowel met euro’s spelen als met Bancontact. Om het u makkelijk te maken vindt u in elke speelhal een bill-acceptor. Dankzij deze automaat kan u bankbiljetten invoeren en het bedrag meteen op uw spelkaart zetten zonder langs de kassa te moeten passeren.

Ik heb niet genoeg geld op zak of op mijn bankkaart, kan de speelhal mij krediet verstrekken?

Wij verlenen geen enkele vorm van krediet. Ook kredietkaarten (VISA, Mastercard, American Express) worden niet aanvaard.

Ik weet niet hoe een toestel werkt, kan er mij iemand helpen?

Op onze toestellen vind je steeds een hulpknop terug waar je de speluitleg kan terugvinden. Bovendien staan onze speelhalmedewerkers ook steeds voor u klaar om vragen of problemen direct op te lossen.

Ik heb gewonnen, hoe krijg ik mijn geld?

Uw winst wordt onmiddellijk en met de glimlach ter plaatse uitbetaald. Bovendien zijn deze winsten volkomen belastingvrij.

Welke spelen vind ik in een speelhal?

U kan bij ons terecht voor kaart-, teerling- en roulettespelen op verschillende toestellen. De meeste van onze toestellen zijn uitgerust met enkele interessante bonusrondes om het spelen nog spannender te maken.

Kan ik een alcoholisch drankje nuttigen in een speelhal?

De verkoop en het nuttigen van alcoholische dranken in een speelzaal is bij wet verboden.

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

U kan steeds terecht bij een van onze speelhalmedewerkers of bij de Napoleon klantendienst: 078/077.013